Формування патентної політики в аналітичному забезпеченні управління нематеріальними активами - Шелест, Вікторія (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено наявні моделі управління нематеріальними активами. Визначено місце патентної політики в діяльності суб’єктів господарювання. Розкрито процес аналітичного забезпечення управління нематеріальними активами, який доповнено процедурами обґрунтування патентної політики суб’єктів господарювання, що сприяє реалізації стратегії інноваційного розвитку і дозволяє ідентифікувати ключові фактори ефективної діяльності таких суб’єктів.