Стратегії управління власним капіталом банку - Гордієнко, Тетяна; Сидоренко, Віктор (Фінансовий простір, 2018)
Розкрито теоретичні основи управління власним капіталом банку. Здійснено аналітичне оцінювання ключових показників власного капіталу банків України. Проведено порівняльний аналіз альтернативних стратегій управління власним капіталом банку і визначено принципи їх вибору.