Формування бренду міст україни як необхідна складова їхнього розвитку - Кукса, Валентина (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено сутність та особливості формування бренду територій. Проаналізовано світовий рейтинг найуспішніших брендів міст, а також міст за різними показниками. Визначено перешкоди і запропоновано напрями щодо формування успішного брендингу територій.