Характеристика формівних підсистем системи забезпечення боргової безпеки вітчизняного банківського сектору - Соловаров, Андрій (Фінансовий простір, 2018)
Підкреслено значущість формування дієвої системи забезпечення боргової безпеки банківського сектору економіки Украї ни. Наголошено на сьогоденній відсутності комплексних позитивних зрушень у цій сфері. Зазначено можливість аналізу лише окремих складових забезпечення боргової безпеки вітчизняного банківського сектору. Наведено детальну характеристику сучасного наукового супроводу формування системи забезпечення боргової безпеки банківського сектору, чинної нормативно-правової бази, що регламентує боргові відносини і безпекові питання в банківському секторі, та правозастосовної практики, а також стану їхнього організаційно-методичного, інформаційно-аналітичного забезпечення, ведення бухгалтерського обліку і звітності, рейтингування в цій сфері. Визначено проблемні питання в усіх підсистемах системи забезпечення боргової безпеки банківського сектору економіки України