Особливості нормативного регулювання криптовалют: світовий досвід - Шинкаренко, Ольга; Рогова, Наталія; Панівник, Іванна (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто поняття криптовалюти, її особливості, що лежать в основі цього процесу. Наведено підходи міжнародного регулювання з використанням однієї з різновидів криптовалют — бiткоїн у різних країнах світу і висвітлено ризики, які можуть виникнути при здійсненні операцій із криптовалютами.