Сучасні тенденції модернізації вітчизняних малих підприємств в умовах невизначеності - Болгар, Т.М.; Гарцуєва, О.С. (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто сучасний стан функціонування малих підприємств в умовах невизначеності, проаналізовано і виявлено фактори впливу на сучасний стан малих підприємств в Україні. Визначено напрями стимулювання розвитку вітчизняного підприємництва на основі досвіду розвинених країн та окреслено шляхи забезпечення ефективного існування і модернізації структур підприємництва в сучасних умовах господарювання.