Financial Security Of The Bank: Management And Influence Factors - Chepeliuk , Hanna (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто ключові аспекти забезпечення фінансової безпеки банку в контексті управління фінансовою стійкістю із урахуванням ризиків, а також зовнішніх і внутрішніх факторів впливу