Готельно-ресторанна справа в системі координат ціннісно-орієнтованого управління - Гуменюк, Володимир; Кісь, Святослав; Гречаник, Богдан (Фінансовий простір, 2018)
Розглядаються загальнотеоретичні, методологічні й практичні аспекти ціннісно-орієнтованого управління в готельноресторанній сфері. Проведено компаративний аналіз ціннісноорієнтованого управління в готельно-ресторанному бізнесі з позицій розкриття його сутності, економічної природи, форм, структури, змісту, прикладного застосування. Проаналізовано особливості формування доданої вартості за витратами виробництва у готельно-ресторанній сфері. Матеріали проведеного дослідження можуть бути використані для розвитку методологічної бази ціннісно-орієнтованого фінансового менеджменту підприємств готельно-ресторанної сфери.