Особливості застосування рекурентних діаграм і рекурентного кількісного аналізу для дослідження фінансових часових рядів - Піскун, Олександр (Фінансовий простір, 2011)
У статті досліджено теорію та методи рекурентного аналізу. Визначені оптимальні значення вхідних параметрів та відповідні міри для аналізу фінансових часових рядів із метою побудови інструменту моніторингу ринків