Роль місцевих бюджетів розвитку у соціально-економічному розвитку територіальних громад - Алфьоров, Станіслав (Фінансовий простір, 2015)
У статті проведено аналіз поняття бюджет розвитку, виявлено основні проблеми його формування та основні проблеми що існують на даний час. Також проведено аналіз бюджету розвитку територіальної громади м. Суми.