Інвестиційно-інноваційна безпека країни в умовах транс націоналізації - Дурицька, Галина (Фінансовий простір, 2015)
Розкрито поняття інвестиційно-інноваційної безпеки, проаналізовано реальний і потенційний вплив процесів транснаціоналізації на рівень інвестиційно-інноваційної безпеки, визначено основні загрози інвестиційно-інноваційній безпеці України на сучасному етапі, окреслено пріоритети у посиленні даного виду економічної безпеки країни.