Стратегії менеджменту персоналу в сучасних умовах розвитку організації - Калинець, Катерина (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглядаються стратегічні можливості розвитку організацій через призму політичної, економічної та соціальної нестабільності. Проведено аналіз динаміки функціонування ринку праці. Визначено основні тенденції та можливості формування стратегії менеджменту персоналу в сучасних умовах розвитку організацій.