Мікрокредитування соціальних підприємств в україні: стан та перспективи розвитку - Свинчук, Анастасія (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджено сучасний стан розвитку ринку мікрокредитування і як традиційних підприємств, так і соціальних підприємств. Визначено основні проблеми мікрокредитування соціальних підприємств в Україні та запропоновано шляхи їх вирішення.