Екологічна рівновага агроландшафтів регіону - Літвак, Ольга (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто стан і особливості формування агроландшафтів території регіону. Визначені антропогенні чинники що негативно впливають на екологічну рівновагу агроландшафтів. Запропоновані заходи щодо впровадження ландшафтно-екологічної системи організації території сільськогосподарських угідь регіону.