Виконання бюджетної політики в соціальній сфері: аналіз непрямих соціальних показників - Овчарова, Наталія (Фінансовий простір, 2011)
Розглянуто основні непрямі соціальні показники виконання бюджетної політики в соціальній сфері. Виявлено основні соціальні ризики які повинні бути враховані при формуванні та реалізації бюджетної політики в соціальній сфері