Застосування організаційних та економічних факторів підвищення продуктивності праці у практичній діяльності підприємств регіону - Петращак, Оксана (Фінансовий простір, 2011)
У статті наголошено на необхідності виявлення резервів росту продуктивності праці. Запропоновано удосконалення організаційних факторів зростання продуктивності праці. Розроблені пропозиції щодо зростання продуктивності праці за допомогою економічних факторів.