Банківське кредитування фізичних осіб в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку - Жежерун, Юлія (Фінансовий простір, 2019)
У статті досліджено сутність та види банківського кредитування фізичних осіб. Проведено аналіз динаміки та структури кредитів, наданих фізичним особам, банками у 2009–2018 рр. за цільовим спрямуванням, за термінами кредитування, за видом валют. Проаналізовано динаміку процентних ставок за новими кредитами. Виявлено ризики та досліджено перспективи розвитку банківського кредитування фізичних осіб в Україні.