Економічний механізм як ефективний інструмент управління процесом використання природних ресурсів - Ткаченко, Вікторія (Фінансовий простір, 2019)
Розглянуто сутність поняття «економічний механізм використання природних ресурсів»; узагальнено його завдання, принципи та структуру; розглянуто особливості його елементів. Досліджено та проаналізовано роль та вплив економічного механізму на управління процесом використання природних ресурсів.