Методологічні розбіжності в управлінні сучасними фінансами: економічні та правові аспекти - Кондрашихін, Андрій (Фінансовий простір, 2011)
У статті зроблено порівняння аналітичних підходів та методологічних складових дослідження сучасних фінансових явищ, що супроводжують роботу банківської системи, з позицій економічної та юридичної науки України. Надано рекомендації стосовно підвищення результативності наукового аналізу банківських фінансів