Сучасні підходи до визначення поняття «конкурентоспроможність аграрних підприємств» - Бойко, Вікторія; Бойко, Людмила (Фінансовий простір, 2019)
У статті досліджено сучасне бачення поняття конкурентоспроможності аграрних підприємств. Визначено показники, які впливають на конкурентоспроможність аграрного підприємства. Розглянуто зовнішні та внутрішні чинники, які використовують для оцінки рівня конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Визначено актуальні проблеми забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств.