Аналіз стану професійної освіти в Україні в умовах глобальної економіки та шляхи її модернізації - Ковальчук, Вероніка; Денчик, Ірина (Фінансовий простір, 2019)
У статті виявлено основні недоліки і принципові засади розвитку вітчизняної системи професійної освіти і підготовки кадрів в Україні в умовах глобальної економіки та запропоновані шляхи модернізації цієї освіти з урахуванням передового світового досвіду.