Система критеріїв відповідності молодіжного підприємства еталонній бірюзовій організації - Нікітенко, Катерина; Жосан, Ганна; Стукан, Тетяна (Фінансовий простір, 2019)
В статті на основі проведеного аналізу розроблено порівняння характеристик досліджуваного молодіжного підприємства відповідно до характеристик етапів бірюзової організації. Автори запропонували методи підбору персоналу для досліджуваного молодіжного підприємства. Доведено, що використання вищевказаних методів сприятиме досягненню сучасного етапу бірюзової організації та підтримання на цьому рівні.