Формування молодіжного підприємництва в Україні та аналіз факторів впливу на його розвиток - Петренко, Вікторія; Карнаушенко, Алла (Фінансовий простір, 2019)
У статті визначено значення розвитку малого та середнього бізнесу для економіки. Особливе місце в розвитку бізнесу посідає молодіжне підприємництво, яке являється важливим елементом формування середнього класу. Виявлено причини незадовільної статистики, щодо формування власної справи серед молоді, а також наведено сильні та слабкі сторони. Знаючи стримуючі фактори було запропоновано основні шляхи стимулювання та активізації розвитку підтримки молодіжного підприємництва.