Захист прав споживачів кредитних послуг через альтернативні інструменти фінансування в умовах цифрової економіки - Полях, Сергій (Фінансовий простір, 2019)
У статті проведено аналіз основних напрямів впливу цифровізації економіки на розвиток кредитного ринку в Україні, приведені ключові аспекти небанківського кредитування. Досліджено проблеми законодавчого забезпечення прав споживачів при залученні кредитних коштів через альтернативні інструменти фінансування. Сформовані напрями поліпшення проведення політики захисту прав споживачів та визначені заходи мінімізації ризиків онлайн кредитування на рівні законодавства України та державних регулюючих органів