Безпека функціонування банків на ринку похідних фінансових інструментів - Діденко, Сергій (Фінансовий простір, 2019)
Трансляція теоретичних конструкцій розвитку та концепції банківництва в практичну площину управління фінансово-економічною безпекою обумовлює розробку методичних підходів діяльності банків на ринку похідних фінансових інструментів. У статті розкрито сутність та обґрунтовано ключові параметри ідентифікації найбільш імовірних загроз безпеці банку на ринку похідних фінансових інструментів, характер та спрямованість їхньої дії.