Перспективи розвитку ринку муніципальних цінних паперів в Україні - Барабан, Лариса (Фінансовий простір)
У статті досліджено питання випуску муніципальних цінних паперів та їх ролі на ринку місцевих запозичень, визначено головні переваги та проблеми їх розвитку на фондовому ринку України