Правова культура як складова соціально- економічної захищеності трудових мігрантів України - Ковальчук, Вероніка; Чередник, Юлія (Фінансовий простір, 2019)
У статті визначено сутність соціально-економічної захищеності. З’ясовано специфіку захищеності трудових мігрантів. Обґрунтовано роль правової культури трудових мігрантів в забезпеченні їх соціально-економічної захищеності. Визначено основні деструктивні прояви низької правової культури трудових мігрантів з України за результатами соціологічного опитування та окреслені пріоритети її підвищення.