Підходи до комплексної оцінки модернізації регіональних соціально-економічних систем - Гедз, Михайло (Фінансовий простір)
У статті розглянуто сутність поняття «стратегічний ландшафт модернізації» та досліджено методичні підходи до оцінки модернізації регіональних соціальноекономічних систем. Запропонована модель дозволяє провести оцінку якості стратегічного ландшафту та визначити ефективність використання внутрішніх ресурсів у специфічних умовах конкретної території.