Інновації – основний метод активізації інвестиційних процесів у сільському господарстві - Боровік, Любов (Фінансовий простір, 2020)
У статті висвітлені проблеми розвитку інноваційної діяльності суб’єктів аграрного виробництва та звернено увагу державних органів влади на їх недостатній вплив на розвиток аграрної науки. Розроблено механізм державного управління інноваційними процесами аграрної галузі.