Економіка України в глобальному просторі: філософія економічного розвитку - Дмитренко, Марія; Свічинський, Микола (Фінансовий простір)
На основі аналізу основних соціальноекономічних показників розвитку України окреслено її становище в глобальній економіці. Показано, що забезпечення ефективного функціонування індикаторів економіки потребує нової філософії економічного розвитку