Бюджетно-податкова політика України в галузі сільськогосподарського виробництва - Глухова, Валентина; Кравченко, Христина (Фінансовий простір, 2020)
У статті розглянуто основні форми та види державної фінансової підтримки виробників сільськогосподарської продукції. Проаналізовано динаміку обсягів бюджетного фінансування сільськогоспо-дарських підприємств України. Здійснено аналіз динаміки обсягів податків, сплачених сільгоспвиробниками до бюджету. Проведено оцінку бюджетно-податкової політики держави в галузі сільськогоспо-дарського виробництва України, виявлено проблемні моменти та запропоновано шляхи її вдосконалення