Формування та реалізації ефективних та якісних стратегій кредитно-інвестиційної діяльності банків - Вовчак, Ольга; Меда, Наталія; Андрейків, Тетяна (Фінансовий простір, 2020)
У статті висвітлено сутність та значення стратегії кредитно-інвестиційної діяльності банку. Визначено основні принципи формування та реалізації стратегій кредитно-інвестиційної діяльності банків та розкрито їх зміст. Наведено схему та висвітлено сутність основних етапів формування та реалізації стратегій кредитно-інвестиційної діяльності банків, розкрито зміст політики кредитно-інвестиційної діяльності банків. Окреслено низку чинників впливу на формування та реалізацію стратегій кредитно-інвестиційної діяльності банків