Управління портфельним кредитним ризиком на основі вдосконалення процедури планування діяльності банку - Люзняк, Мирослава (Фінансовий простір, 2018)
У статті розкрито методичний підхід до управління кредитним ризиком банку на основі вдосконалення процедури планування основних показників банківської діяльності.