Промышленность Беларуси: структурная трансформация неизбежна - Лисовский, Максим; Лисовская, Елизавета (Фінансовий простір, 2020)
З метою визначення напрямків розвитку промислового комплексу Республіки Білорусь проведено аналіз впливу макроекономічних чинників, визначено потенціал промисловості для формування у підприємств інноваційного типу поведінки, виявлено проблеми та надано рекомендації щодо їх усунення.