Кредитний канал трансмісійного монетарного механізму та його місце в економічному зростанні - Коваленко, Вікторія (Фінансовий простір, 2020)
У статті висвітлені проблеми дієвості кредитного каналу трансмісійного монетарного механізму та звернено увагу його впливу на економічне зростання держави. Проаналізовано сучасний стан кредитування реального сектору економіки. Запропоновано основні напрями підвищення дієвості кредитного та процентного каналів монетарного трансмісійного механізму.