Адміністрування податку на додану вартість в Україні: проблеми та перспективи розвитку - Оніщенко, Ганна (Фінансовий простір, 2020)
В статті узагальнено теоретичні засади щодо визначення сутності понять адміністрування податків та податку на додану вартість. Спираючись на аналіз нормативно-правової бази, розглянуто механізм електронного адміністрування податку на додану вартість, виявлено основні проблеми. Проаналізовано порядок реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних та останні зміни щодо штрафних санкцій за його порушення.