Філософсько-методологічний аналіз кредиту - Стирська, Ольга (Фінансовий простір)
У статті розкрито сутність кредиту як економічної категорії, а також розглянуто філософські концепції щодо виникнення кредиту. Проаналізовано сучасні погляди на філософське обґрунтування сутності кредиту.