Методичні інструменти внутрішнього аудиту кредитної установи - Чепелюк, Ганна (Фінансовий простір)
Статтю присвячено дослідженню теоретичних та методологічних засад внутрішнього аудиту банківських установ, а також визначенню шляхів розвитку й удосконалення.