Приоритетные направления инновационно-технологического развития агропромышленного комплекса Казахстана - Талимова, Л.А.; Жукенов, Б.М.; Акенов, С.Ш.; Сайфуллина, Ю.М. (Фінансовий простір, 2021)
У статті обґрунтовано пріоритети інноваційно-технологічного розвитку агропромислового комплексу Казахстану на сучасному етапі. Науково-інноваційна інфраструктура агропромислового комплексу країни, включаючи сільське господарство, демонструє низьку здатність розробляти і впроваджувати у виробництво інноваційні технології. Проведено теоретичне обгрунтування можливостей застосування механізму державно-приватного партнерства та розвитку діяльності центрів поширення інноваційних знань.