Метод безпечної передачі аутентифікаційних даних в інтернет-платіжній системі за допомогою каскаднокомбінаційного хешування - Засядько, Аліна; Королюк, Сергій; Клювак, Оксана (Фінансовий простір)
Проаналізовано механізм аутентифікації в інтернет-платіжній системі на основі коду власника платіжної картки, згенерованого банком-емітентом, та запропоновано застосування каскадно-комбінаційного хешування аутентифікаційних даних.