Антикризовий менеджмент в банку в умовах COVID-19 - Жежерун, Юлія; Романчук, Світлана (Фінансовий простір, 2020)
У статті досліджено сутність антикризового менеджменту в банку як передумови забезпечення стабільності функціонування банківської системи, а також визначено основні напрями його розвитку в Україні. Розглянуто особливості та перспективи розвитку антикризового менеджменту в банку в умовах COVID-19.