Цифрова трансформація грошового ринку: перспективи чи загрози фінансовій стабільності - Хуторна, Мирослава; Ткаченко, Юлія (Фінансовий простір, 2020)
Стаття присвячена дослідженню сучасних тенденцій розвитку цифровізації грошового ринку та супутніх цьому процесу ризиків та загроз фінансовій стабільності. Розкрито еволюцію трансформації грошового ринку. Окреслено структуру грошового ринку в умовах постіндустріального суспільства. Особливу увагу приділено розвитку стейблкоінів та визначено зони найбільших загроз фінансовій стабільності.