Генеза розвитку державно-приватного партнерства - Маслов, Владислав (Фінансовий простір, 2021)
Розглянуто етапи та концептуальні основи виникнення та формулювання парадигми державно-приватного партнерства. Виокремлено основні характерні ознаки співпраці держави та приватного бізнесу у вченнях представників економічних шкіл впродовж усього періоду формування економічної науки. При написанні статті використано історичний та логічний методи, методи наукової абстракції та порівняння.