Development of the banking system of the Republic of Uzbekistan in the conditions of economic reform - Зайналов, Жахонгир; Хотамкулова, Мадіна (Фінансовий простір, 2021)
У статті аналізується ситуація в банківському секторі Узбекистану, показано наявність ряду системних проблем, що перешкоджають його розвитку відповідно до економічними перетвореннями і потребами суспільства. Науково обгрунтовано необхідність реформування банківської системи країни, визначені основні напрями її реалізації щодо підвищення ефективності та забезпечення фінансової стабільності банківської системи, зниження державної частки в банківському секторі, підвищення доступності та якості фінансових послуг.