Современное состояние банковской системы Казахстана в условиях кризиса - Сембиева, Ляззат; Жагипарова, Аида; Самархан, Гүлия (Фінансовий простір, 2021)
У статті досліджено практичний досвід становлення та реформування банківської системи Республіки Казахстан з 1987 р., проаналізовані якісні показники діяльності комерційних банків, запропоновані заходи за допомогою яких можна поліпшити фінансовий розвиток банківської системи Казахстану в умовах кризи.