Моделі стратегічного планування інноваційної діяльності підприємства в умовах активізації менторингу - Дорошкевич , Катерина; Івасюк, Володимир; Дзвоник, Роман; Ковток, Галина (Фінансовий простір, 2021)
У статті використано граф Марківського процесу для формування моделі стратегічного планування інноваційної діяльності підприємства в умовах активізації менторингу. Це дозволило оцінити інтенсивність менторингового впливу на учасників стратегічного планування інноваційної діяльності підприємства за допомогою рекомендованого порядку імітаційного моделювання.