Побудова системи аналітики суб’єктів електронного бізнесу на основі використання хмарних технологій - Лакіза, Вікторія (Фінансовий простір, 2021)
Висвітлено питання актуальності використання цифрових технологій. Наведено порівняння підходів до визначення категорій «хмарні технології», «обліково-аналітичне-забезпечення». Виділено типи хмарних послуг, систематизовано вимоги до аналітичної інформації, запропоновано перелік завдань для обліково-аналітичних систем суб’єктів електронного бізнесу, альтернативи використання ними хмарних технологій.