Формування облікової політики нематеріальних активів - Саюн, Алла (Фінансовий простір)
У статті досліджено основні елементи концепції облікової політики нематеріальних активів на підприємствах в умовах ринкової економіки, представлено елементи облікової політики підприємства, які дозволять удосконалити порядок обліку нематеріальних активів з метою досягнення високих показників фінансово-господарської діяльності підприємства.