Сучасний стан малого та середнього бізнесу в умовах короновірусних обмежень - Ярмоленко, Віталіна (Фінансовий простір, 2021)
У статті розглянуто стан малого та середнього бізнесу України та зарубіжних краї в умовах пандемії COVID-19. Визначено, що на МСБ негативно впливають карантинні обмеження. Виявлено, що більшість країн послабили податкові платежі, вводили «кредитні канікули» для підприємств, які не взмозі платити, виплачувалися допомога підприємствам для оплати праці працівникам тощо. Запропоновано способи подолання нинішньої економічної кризи бізнесу та економіки.