Ключові аспекти аудиту екологічно безпечного підприємництва - Чепелюк, Ганна (Фінансовий простір, 2021)
У статті розглядається необхідність застосування екологічного аудиту, що дає змогу спрогнозувати та упередити негативний вплив діяльності підприємств на навколишнє природне середовище. Відзначено, що за допомогою екологічного аудиту оцінюється економічна ефективність управління підприємством у сфері охорони довкілля.